Killi ja Lilli Lattareissa

tiistaina, marraskuuta 07, 2006

Relailua ja festareilua

Hilirimpsis taasen!

Nyt on viime aikoina saatu rentoutua ihan rauhassa ja sepas vasta on mukavaa. Joskin naapurissa suoritettava keittioremppa tai mikalie vahan hairitsee tota aamupuolen relausta kun joka aamu hakkaavat vasaralla seinaan niin etta meidan keittiosta tippuu rappaukset... Sepas mukavaa. Ja sitten Warner Bros Channel meni muuttamaan aamuohjelmiansa niin etta Gilmoren tyttojen uusintojen sijaan tulee jotain ##keleen Teho-osastoa, blaah. Ja OC:kin loppu (kolmoskausi, nyt tulee vaan uusintoja ekalta kaudelta) ja huippumalli haussa (joku sadas kausi varmaan), mutta huippumallista alkaa tanaan uus kausi ja OC:stakin vissiin parin seuraavan viikon aikana. Ja Gilmoren tyttoja tulee montaa kautta paallekain, etta kylla me selvitaan.

Tanaan kaytiin vihdoin hakemassa viisumitkin itsellemme, onhan ne nyt hyva tassa vaiheessa saada kun kuukauden paasta lahdetaan maasta ja yli kolme ollaan jo oltu taalla... No, hidasta on ton byrokratian kanssa mutta nyt on sitten jonkinlainen paperilapyska jolla kulkea maasta pois. Ihan turha meille, kun kaytiin jo Uruguayssa uusimassa turistiviisumimme, mutta tulipahan tehtya kuitenkin. Viisumin noutamisessa ei sentaan kestanyt kuin vajaa puol tuntia, joskin koulun ohjeita seuraamalla olis varmaan menny ainakin kaks tuntia. Onneksi paatettiin olla jonottamatta niitten ohjeistamalle tiskille ja jonotettiin viraston ohjeiden mukaiselle tiskille sen sijaan. Jos ei muuta olla opittu niin se, ettei annettuihin ohjeisiin kannata luottaa.

Viikonloppuna oltiin kaymassa festareilla, Bue 2006 oli tapahtuman nimi ja siella sitten esiintyi jos jonkinnakoista esiintyjaa, paaesiintyjina oli TV on the Radio, Yeah Yeah Yeahs ja Daft Punk. Lisaksi oli sitten koko liuta muitakin bandeja, joista koko festareiden loistokkaimmaksi osoittautui Amadou & Mariam, joka on senegalilais-ranskalaista tuotantoa ja tekee musaa Manu Chaon kanssa. Se oli ihan loistava, ihan parhaita keikkoja ikina. Harvoin on nahnyt porukkaa niin fiiliksissa. Paalavalla illan selkea paaesiintyja Daft Punk aloitti jo keikan ja jengi jai silti telttaan huutamaan encorea. No juu, TV on the Radio oli myos tosi hyva, noi muut sitten... ei ihan meidan juttuja, mutta se kylla tiedettiin etukateenkin. Tulipahan nahtya festarit Argentiinassa. Aika paljon olis himottanut myos ens viikolla festarit, jossa esiintyy mm. Black Eyed Peas ja meidan ikioma The Rasmus, mutta sinne ei paasta kun ollaan sillon reissussa.

Muuten tanne ei sitten taaskaan mitaan uutta tai ihmeellista. Legendakilpailun taisi voittaa talla kertaa joulupukki ja voitto perustui yleisoaanestyksen lisaksi ajankohtaisuuteen, siihen, etta ruotsalaistytto luuli joulupukin asuvan pohjoisnavalla (voi hyvanen aika) kun taas ranskalaistytto tiesi pukin olevan Suomesta seka ennen kaikkea siihen, etta loysin tarkoitukseen tosi hyvin soveltuvan nettisivun, jossa paljon asiaa aiheesta oikein espanjan kielelle kaannettyna, eli mun ei tartte kaantaa koko juttua itse, mika olisi ollut se toinen vaihtoehto. Hyvana kakkosena maaliin selvisi tuo mystinen ystavamme Lalli, joka kuitenkin hylattiin liian monimutkaisena tapauksena, vaikka legenda sanan varsinaisessa merkityksessa olisikin. Siinahan tavaa ope-parka sitten jotain Köyliönjärven jaata... Muitakin loisteliaita ehdotuksia lahes sateli, valitettavasti vain yksi voi voittaa. Oikein runsaat kiitokset joka tapauksessa kaikille kortensa kekoon kantaneille, aurinkoiset terveiset lahtee taalta kaikille vastanneille ja hengessa mukana olleille. Jussille viela joulupukkia aanestaneista erityismainintana hyvaa reissua ja sano Tomille paljon terveisia, olkaa kiltisti ja kerro sitten kuinka matka meni.

Ens kerralla sitten toivon mukaan jo juttua Chilesta, lennetaan maanantaina sinne ja sitten palaillaan bussilla Mendozan kautta joskus myohemmin. Kattellaan, josko ihan reissun paalta sais kirjoiteltua. Paljon terkkuja viela kaikille ja juokaa paljon glogia, eiks nyt oo jo pikkujouluaika? Taalla on viela aika hiljasta toi joulunvietto, vaikka parit joulukuuset on jo nahty ja kaupoissa on jonkin sortin joulunameja, jotka nayttaa pahalta. Ai niin tosta tulikin mieleen, etta loytyipa yhdesta kaupasta taalta vallan Fazerminteja, Geishoja ja niita Fazerin likoorikarkkeja! Ja hintaa sellasella Fazermint-rasialla (mita jouluna aina on kaupoissa) oli 10 euroa! Taitaa jaada Fazerin karkit jouluna meilta syomatta... Mutta saipahan lukea tuotesisaltoa suomeksi, voitto sekin! Nyt oikeesti heippa, pushal!

2 Comments:

At 4:13 ap., Anonymous Anonyymi said...

Joo.. tota fazerminttia ei varmaan kande ostaa, ku sitä sai Goaltaki ja muualtaki Intiast ja ainaki se Goan kappale oli aivan kakkia. Siis pahaa ja kuivaa ja kaikkee, muttei sentään oikeesti kakkia..

[slim]

 
At 5:42 ap., Anonymous Anonyymi said...

Lisää tekstiä lapsukaiset!

Marraskuun loskaisia ja pimeneviä iltoja varten tarvitaan virkistäviä uutisia juuri Teiltä!

Jos kirjoitatte hyvin voin lähettää teille _aitoa_ Fazerin sinistä joululahjaksi :D

Iso Hali
eevalta

 

Lähetä kommentti

<< Home