Killi ja Lilli Lattareissa

perjantaina, elokuuta 18, 2006

Viikonloppua odotellessa

Lyhykainen paivitys ennen luentoa kun Killi juttelee veljelleen ja mulla ei oo tekemista.

Mitaan varsinaisesti ihmeellista tanne ei kylla kuulu. Luennoilla ollaan ahkerasti iskusteltu paitsi alkuviikosta kun oli vapaata. Ensimmainen valitentti meilla on 30.8 eli siihenkin pitais jo alkaa opiskella. Ollaan jotain matskuja jo haettukin luettavaksi.

Maanantai on taas feriado eli vapaapaiva, joten lahdetaan taas luokkaretkelle viikonloppuna, talla kertaa vahan pidemmaksi aikaa ja kauemmaksi eli Rosarioon. Rosario on Che Guevaran kotikaupunki neljan tunnin bussimatkan paassa taalta. Ovat luvaneet hyvaa saata viikonlopuksi eli tulee varmaan ihan hyva reissu. Paitsi etta meita on lahdossa 9, mika kylla joitain asioita hankaloittaa aika rankasti (nimim. olin ostamassa bussilippuja koko porukalle...) Mutta kivaa tulee varmaan silti. Rosario on myos kuuluisa yoelamastaan, eli joutuu varmaan vahan klubbailemaan siellakin :) vaikka vaikee tata BsAs:n yoelamaa on voittaa.

Mitas muuta... niin keikkoja aiotaan tosiaan pari katsoa koska jalkapallo ei todellakaan riita kulttuuriannokseksi eli Robbien lisaksi ostettiin liput Shakiran keikalle marraskuussa. Mennaan sinne isolla porukalla niin varmaan ihan hauskaa on sekin. Ja liput oli tosi halvat, 45 pesoa eli kymmenisen euroa. Ja pakkohan Shakira nyt on Lattareissa nahda!

Nyt pitanee lahtea luennolle (perjantai-iltana luento 20-20.45, mika jarki?) ja sitten nukkumaan koska lahdetaan huomenna 6.45 bussilla, argh. Mutta laitettiin joku aika sitten tonne ihan ekaan postaukseen (alkutunnelmia) muutama valokuva Riosta kun sielta ei viela ollu, kaykaa katsomassa. Kyseinen postaus pitaa siis hakea sen heinakuu-linkin takaa, ei ole enaa etusivulla kun ollaan kirjoiteltu niin ahkerasti :) Viikonloppuja vaan kaikille!