Killi ja Lilli Lattareissa

torstaina, elokuuta 10, 2006

Turhaa lopinaa

Heippa taas! Mitas kuuluu kotosuomeen? Muistakaahan kertoilla kuulumisianne meillekin aina valilla, on kiva tietaa miten siella potkii. Tanne sivuille saa siis jattaa terkkuja, mutta jos ujostuttaa tai haluaa juoruta tai puukottaa jotain selkaan niin sahkopostiakin otetaan vastaan :)

Meille ei kuulu ihmeempia, paitsi etta eilen tajuttiin, etta meidan on ehka pakko muuttaa. Tama johtuu siita, etta meidan lukujarjestys on totaalisen arsesta, eli tunteja on seka aamuisin etta iltaisin, mutta ei keskipaivalla, joten hyppytunteja kertyy vahan paivasta vaihdellen 4-7 (paitsi maanantaina ei yhtaan). Liikenneruuhkista johtuen koululle kestaa kotoa tulla bussilla yli tunti pahimpina aikoina ja metrollakin menee 45 minuuttia, koska molemmissa paissa joutuu kavelemaan aika paljon. Tasta johtuen lyhyempina hypareina ei jaksa lahtea kotiin, kun matkoihin menee niin paljon aikaa. Vaihtoehtoinen ratkaisu eli koululla hengaaminen 7 tuntia paivassa on jo aika nahty, eika enaa pahemmin houkuttele. Lisaksi tulee aika kalliiksi suoda aina ulkona kun ei koskaan ehdi kauppaan kun on aina koulussa. Oikeestaan voitais hommata tanne sangyt ja nukkua taalla.

Koska kuitenkin arvostetaan oman kodin mukavuuksia, kuten telkkaria, ainoa mahdollisuus elamanlaadun kohentamiseen lienee siis muutto lahemmas koulua. Se on sikali saali, etta asutaan varmaan kaupungin kivoimmalla alueella sikali, etta siella on aika matalia taloja, pienempia katuja ja paljon tekemista. Kampastakin ihan tykataan, joskin lamminvesivaraajan kanssa on ongelmia ja vessan lattia on aina marka kun ei oo lattialammitysta. Jospa se vaan olis edes ihan metron vieressa niin matka lyhenis heti vartilla ja olis jo inhimillisissa rajoissa. No, uutta asuntoa siis metsastellaan.

Ens tiistaina taalla on joku pyhapaiva eika ole koulua. Koska meilla on maanantaina vaan yks tunti eika viela oo kursseilla lasnaolopakkoa (naa kolme ekaa viikkoa on siis semanas de shopping, eli saadaan katella kursseja enne lopullista valintaa) niin ajateltiin lahtea jonnekin lahiseuduille vahan reissuun kun olis nelja paivaa aikaa. Ei tosin tiedeta viela minne ja huomenna illalla tai lauantaina aamulla pitais lahtea... Saas nahda mita keksitaan.

Todistaakseni osaavani kayttaa tietokonetta (Lilli) seka reagoidakseni runsaaseen lukijapalautteeseen (=Eikka) laitoin tanne muutaman kuvan lisaa, jotta saisitte ihailla kauniita kasvojamme. ¡Hasta luego!

1 Comments:

At 10:37 ap., Anonymous Anonyymi said...

Jeejee!
Teil on ihan mahtava blogi!
Mä laitoin sen suoraan työpöydälle. Löysin koneesta "windows active desktop" -toiminnon ja nyt mul on blogi koko ajan auki näytön oikees reunas eli heti siinä Kimmo ja Dios -taustakuvan vieres!! Siihen ilmestyy saman tien uudet jutut sitä mukaa ku kirjottelette niitä.

anonyymi nörttifani

 

Lähetä kommentti

<< Home