Killi ja Lilli Lattareissa

torstaina, elokuuta 03, 2006

Lillikin tahtoo paivittaa!!!

Kiitos vaan kaikille parantelusateilysta, tanaan on jo huomattavasti parempi olo ja syominenkin helpottuu koko ajan. Eilen tosiaan muutettiin uuteen kotiimme, jossa on muunmuassa kaapelitelkkari, josta nakyy varmaan kaikki maailman jenkkiturhuudet, aamulla katottiin Gilmoren tyttoja ja illalla tulee Everwood, aah... Sen lisaksi paastiin laittamaan itse ruokaa, mika oli ihan kivaa vaihtelua siihen ianikuiseen ravintolasyomiseen, alkaa se grillattu kana tunkea korvista jo pikkuhiljaa. Muuten piti sen verran tosta ruokapuolesta sanoa, etta nyt kun on keittio, jossa laittaa ruokaa, niin saa varmaan aika normaalia ruokaa tehtya, kaupasta nimittain loytyy esim. kalapuikkoja! Ja mika parasta, naa harrastaa taalla italiansalaattia (tosin venalaiseksi salaatiksi ne sita kutsuu) ja se on siis LIHATONTA toisin kuin yksikaan suomiversio. Lisaksi valikoimissa on hyvin samankaltaista tuotetta kanalla hoystettyna, namnam. Niin ja perunamuussia on kanssa hirveesti tarjolla joka paikassa. Hassua.

Mutta joo, syy miksi oikeesti halusin kirjoittaa on se, etta kaytiin eilen ostaa yhet keikkaliput. Eli siis Robbie on paattanyt saapua ensimmaista kertaa Argentiinaan lokakuussa, ja ajateltiin etta vois ehka vaivautua kattomaan kun ihan meidan kotikulmille tulee :) Eli mikali joku on Robbien vuoksi valmis lentamaan tanne, niin ilmoittakaa pikaisesti ni kayn kysymassa josko viela sais lippuja ;) Halvimmat makso jotain kympin mutta kalleimmat oli kylla ihan Suomen hinnoissa, ite otettiin sellaset 25€ liput. Aateltiin etta kentalle ei uskalleta lahtea ryysimaan kun ei tieda miten fanaattisia naa taalla on niin mentiin sitten ylakatsomoon, kun Killi (se ruoja) ei halunnut sijoittaa lippuunsa ihan yhta paljon kuin mita ma olisin ollut valmis maksamaan (alakatsomo oli tietty kallein). Mutta siis keikat on 14. ja 15.10, itse mennaan jalkimmaiseen. Tervetuloa. Voidaan menna ennen keikkaa kenkaostoksille.

Nyt Killi haluaa syomaan eli tama tasta talla eraa. Ai joo nyt saa jattaa kommentteja myos rekisteroitymattomat kayttajat etta nappaimisto savuttamaan vaan! Ja Anna: IHANA PUPU!!! Ala anna sen kasvaa isoks ennen ku me tullaan takas :)

1 Comments:

At 4:57 ap., Blogger Toppenbra said...

No heippa ystävät!

Piru vieköön, just päivää ennen ku sain teiltä meilin et tuus tsekkaan blogia kävi mieles et ehtisköhän treffata ennenku lähette. No sehän meni sit åt helvete, livahditte sen verran vähin äänin senkin julmimukset!
Kiva kyllä kun tällaisen perustitte, täytyypi käydä lukemassa silloin tällöin kun omaani en ainakaan jaksa juuri koskaan mitään kirjoittaa...

Pitäkääpä oikein hauskaa!!!

T:Topsy

 

Lähetä kommentti

<< Home