Killi ja Lilli Lattareissa

tiistaina, heinäkuuta 18, 2006

Alkutunnelmia (reissusta kasin, tosin)

Tallasta blogia ajateltiin ryhtya pitamaan Latinalaisen Amerikan matkamme tapahtumista. Koska perustetaan taa vasta reissunpaalta niin liitamme tahan ensimmaiseen postaukseen kavereille (tai siis niille joiden osote satuttiin vasyneina muistamaan ulkoa kun osoitelista oli mystisesti sielta s-postista havinnyt) lahetetyn sahkopostin, josta selviaa alkumatkan tapahtumia.

Ensin lennettiin siis Pariisin kautta Rio de Janeiroon, tuohon samban syntiseen mekkaan. Sambaa ei nahty kertaakaan mut muuten oli mahtavaa. Seuraavassa sensuroimattomana jo mainostettu s-postikontakti kavereihin.

"Terkkuja Copacabanalta Riosta! Kaikki menee hirmu kivasti, mita nyt darra valilla vahan koputtelee... Ja kerran Killi oli kipee mut se meni pois.Ollaan vietetty tallasta hostellielamaa tassa ja koitettu kierrella nahtavyyksia. Iltasin on tietty otettu muutama bisse mut klubbailu on jatetty ihan kokonaan australialaisille. Seuraavassa vahan matkakertomuksentynkaa kun blogin yllapito on heikompaa kuin Hakkaraisella eli ei olla edes avattu sita viela.

Lassin harmiksi pitaa heti kerto etta Kimmon rekusta ei loytynyt herskaa ja paastiin tekemaan valilasku Rapiisissa ihan normaalisti. Kuvia Eiffel-tornilta loytyy todistusaineistoksi ja niin poispain. Eihan se nelja tuntia pariisin kokoisessa kaupungissa hirveesti ole, pari olis viela tarttenu lisaa niin olis nahny kaiken ;) Air Francen jumbojetti oli sisatiloiltaan aika minimaalinen ja eihan siina varsinkaan Kimmo saanut juurikaan nukuttua. Kello viiden jalkeen aamulla saavuttiin sitten Rioon ja tultiin bussilla tanne Copalle niin kuin me ammattikielella tata paikkaa kutsutaan. Yhdentoista aikoihin saatiin sitten huonekin ja niin oltiin kolmekymmenta tuntia kotoa lahdon jalkeen saatu jotakin sankya muistuttavaa nakopiiriin. Paska vaan etta siina nukku jotain tyyppeja. Lahdettiin siis samantien rannalle katteleen ja kyllahan se komeelta naytti. Iltapaivalla kaytiin viela katsastamassa toinen kuulu ranta eli Ipanema. Ja illalla peruskilli olikin sitten jo kuumeen kourissa.Kuume jatku seuraavana paivana joten mentiin kaymaan lekurilla jonka parantava henkays ilmeisesti autto silla kuume laski sarkylaakkeella eika enaa tullu takas. Se paiva oli siina.

Perjantaina kaytiinkin sitten naita Rion nahtavyyksia oikein urakalla.Aamupaivalla kaytiin Rion suurimmassa favelassa eli slummissa sellasella turistikierroksella missa ihmetellaan oikein urakalla koyhien elamaa. Mopokyyti rinnetta ylos nosti tukan pystyyn. Ja kyllahan siina silmat vahan aukes kun katto sita paskan virtaamista kadulla kun viemareita ei ole. Iltapaiva vietettiinkin sitten Corcovadolla eli silla vuorella missa on se Jeesuspatsas. Maisemat oli tajuttomia ja Rio on kylla saletisti maailman kaunein kaupunki. Nyt ei taida kereta kauheesti enaa selittaa kun ollaan lahdossa Maracanalle kattomaan brasilian cupin finaalia tai jotain sellasta. Repikaa siita futisjatkat ja muutkin."

Ja sitten pari fotoa.

Killi Pariisissa :) Notre Damen edessa siis


Copacabana


Favelassa


Maisema Corcovado-vuorelta


Herkullista brassiruokaa (yok papuja)

1 Comments:

At 4:40 ap., Blogger Lassi said...

Niin niin joo.. kun mä soitin Charles De Gaulleen ni niillä kesti Killin nimen tajuumisessa ("pardon, monsieur C'yyrolá?") niin kauan et olit ehtiny jo livahtaa. Mä oon hävinny tän pelin..

 

Lähetä kommentti

<< Home